ROZPRZESTRZENIAJCIE WIRUSOWO!

Ruch Wyzwolenia Świata (Cotygodniowe Medytacje dla Wyzwolenia)

Po wielkim sukcesie Światowego Dnia Wyzwolenia i jeszcze większego sukcesu Restartu Siatki i Powrotu Bogini, będziemy kontynuować nasze starania na rzecz planetarnego wyzwolenia. Będziemy kontynuować spotkania w grupach dużych i małych, w parach, a także indywidualnie w każdą niedzielę aż nasza planeta zostanie wyzwolona. Ciemny Cabal potrzebowała 25 000 lat do tworzenia Matrixa (Matrycy) i zniewolenia ludzkości. My potrzebujemy dużo mniej czasu, aby zniszczyć tą matrycę i pomóc w uwolnieniu ludzkości. To, co jest potrzebne to nasze zaangażowanie i ukierunkowana intencja podczas cotygodniowych medytacji w każdą niedzielę, aż ludzkość zostanie uwolniona. Przez regularną medytację tworzymy planetarną sieć Światła nie fizycznych płaszczyzn, które pomogą przemienieniu całej ciemności. Potrzebujemy 144 000 ludzi medytujących i wizualizujących, skupionych na osiągnięciu tego celu. Jeśli osiągniemy masę krytyczną ludzi na tej planecie, którzy bezwarunkowo skupieni są na Świetle, Światło przyjdzie. Najprawdopodobniej grupa oddanych medytacji dla Ruchu Wyzwolenia Świata będzie wzrastała z tygodnia na tydzień, aż zostanie osiągnięta masa krytyczna i nastąpi przełom.

Badania naukowe potwierdziły pozytywny wpływ masowych medytacji w ludzkim społeczeństwie, więc to co robimy, ma naprawdę wpływ i wymierne efekty.

http://www.mum.edu/m_effect/dc_md.html

Instrukcje:

  1. Zrelaksuj swój umysł i ciało, obserwuj swój oddech przez kilka minut.
  2. Wyobraź sobie słup elektrycznego niebieskiego Światła emanującego z Centralnego Śłońca Galaktyki, które przechodzi przez Twoje Ciało do centrum Ziemi. Należy utrzymywać ten słup Światła przez kilka minut. Następnie wizualizuj wszystkie negatywne jednostki na Ziemi usuwane z planów eterycznego i astralnego razem z ich wszystkimi negatywnymi duchowymi technologiami i magicznymi narzędziami, będące eskortowanymi do Światła przez nie fizycznych wolnościowych wojowników Światła. Wizualizuj jak ten proces odbywa się na całym świecie w pokoju i gładko. Wizualizuj świat, który w końcu jest wolny od duchowej niewoli, wolny od wszystkich złych Archontów, Reptilian, demonów, żywiołaków i innych negatywnych nie fizycznych istot. Wizualizuj wibrację eterycznego i astralnego planu, która staje się lżejsza i jaśniejsza, dopóki wszystkie ciemne istoty całkowicie nie znikną i pozostanie tam tylko Światło.
  3. Wizualizuj, jak fizyczni członkowie ciemnego Cabala, tacy jak główni bankowi kryminaliści Rotshildowie i Rockefellerowie oraz inni członkowie Cabala, jak Henry Kissinger, George Bush, Jezuici itd., pokojowo poddają się i ustępują ze swoich stanowisk władzy, uwalniając system finansowy i środki masowego przekazu. Wizualizuj, jak cywilna władza aresztuje tych członków Cabaly, którzy nie chcą się dobrowolnie poddać. Wizualizuj, że ten proces ma miejsce na całym Świecie i przebiega pokojowo i płynnie. Wizualizuj Świat wreszcie wolny od finansowego niewolnictwa, wolny od wszelkich dyktatorów i skorumpowanych polityków.
  4. Wizualizuj jasną nową przyszłość dla ludzkości, z nowym i sprawiedliwym systemem finansowym. Wizualizuj jak długi zostały anulowane, zostały uwolnione i podzielone bogactwa między ludzkość, wprowadzone zaawansowane technologie, uzdrowienie ekosystemu i uwolnienie ludzi od wszelkiego ucisku.
  5. Wizualizuj jasny duchowy złoty wiek z aniołami, wróżkami, delfinami, jednorożcami, duchowymi przewodnikami i innymi istotami Światła zamieszkującymi eteryczne i astralne poziomy. Wizualizuj, jak wszelkie rany ludzkości są uzdrawiane, a cała ludzkość jest inspirowana i prowadzona przez połączenie z ich własną duszą i Źródłem.

Dokładne terminy dla różnych stref czasowych w każdą niedzielę (poniedziałek wcześnie rano dla krajów wschodnich) :

9:00 am HAST Sunday (Hawaii)
11:00 am AKDT Sunday (Alaska)
12:00 pm PDT Sunday (Los Angeles)
1:00 pm MDT Sunday (Denver)
2:00 pm CDT Sunday (Houston)
3:00 pm EDT Sunday (New York)
4:00 pm BRT Sunday (Rio de Janeiro)
8:00 pm BST Sunday (London)
9:00 pm CEST Sunday (Paris)
9:00 pm SAST Sunday (South Africa)
10:00 pm EEST Sunday (Bulgaria)
11:00 pm MSK Sunday (Moscow)
12:30 am IST Monday (India)
3:00 am CST Monday (Beijing)
4:00 am JST Monday (Tokyo)
5:00 am AEST Monday (Sydney)

Dla Polski Niedziela godzina 21.00

Proszę robić wizualizację zgodnie z instrukcją i zmieniać jej, w przeciwnym, razie nie będzie pożądanego efektu.

Jeśli chcesz robić tę medytację dodatkowo codziennie lub kilka razy w tygodniu, poza naszą wspólną niedzielną, to jak najbardziej zapraszamy do tego.  Oprócz tego, będziemy mieli specjalne medytacje masowe w określonych dniach, kiedy ważne portale zostaną otwarte.

Tych, którzy chcą zrobić medytację przesilenia, dokładny czas, to jest środa 20 czerwca 23:11 BST (czasu londyńskiego). W Polsce to jest czwartek 21 czerwca 00:11.

Od tłumacza:

Proponuję sobie wpisać przypomnienie o medytacji do kalendarza w komórkach na każdą niedzielę:)

Źródło:

http://2012portal.blogspot.com/

tłumaczył: Soulowicz

Reklamy